CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

your number is :

web counter

16 September 2012

EVERYTHING IS DONE!!



yayyy alhamdulillah hati rasa lega pasal barang kelengkapan babby
semua da siap...kalau dulu masa tak beli rasa risau kot kot tak sempat ke nak cari semua...  lagipon ni kan first babby so rasa excited nak ada semua barang tapi bila pikir balik baik beli apa yg penting dulu sbb taknak membazir.... better buat list apa yg nak dibeli n make sure follow the list..jgn bwk je list tu tp amik brg ikot nafsu...ikot syaitonirajim namanya...

ni ada contoh list baby stuff yg mommy buat kalau nak follow ke nak tambah sikit pon boleh asal ikot kemampuan...ni antara barang yg da beli tinggal nak cuci je..tngoklah nanti rajin baru nak basoh pastuh packing dlm bag nt nak check in sepital senang...

 

jangan syok sangat beli barang babby tapi barang tok diri sendiri dilupakan...not guddd

haaa ni nanti da dekat due date siap2 la cuci semua & packing terus dlm bag then letak terus dlm keta...mana la tau kot baby nak kuar cepat ke kan...

ok barang2 ni nanti lepas baby 6 bulan kot baru beli...tengok dulu keadaan babby camne...
kalau beli siap2 nanti babby x nak guna kan membazir tu...


***ok takat ni je information tok barang-barang keperluan babby yg saya tahu..kalau ada nak tambah silakan***

0 pengkarut: